done

 Penemuan Terbaru Dari Kajian Disokong oleh Doktor Malaysia 

Cara Kurus Pantas Dan Selamat Akan Menyelamatkan Anda Dari Masalah Kehidupan Sekeliling !

Tempah Sekarang

Sila Ambil Perhatian Jika Anda Alami Masalah Di Bawah

1

Stress Perut Anda Buncit

2

Suami Tegur Badan Dah Tak Menarik

3

Kawan-kawan Perli Badan Gempal

4

Takda Masa Nak Bersenam

baju-lama

Alahai ! Rindu nak pakai baju-baju lama , seluar kat kat almari bersepah tak pakai, nak buang sayang. Aku kena ikhtiar kurus jugak kali ni.

 

Sedih tau bila suami dah mula tegur kenapa tak jaga badan? Patut la dia semakin suram je nak bersama. Romatik tu dah hilang.

 

Semalam pergi kerja kawan tegur kenapa perut semakin keluar je, kain dah macam nak rabak bila turun tangga. Sedih tak terkata.

 

Persoalan demi persoalan yang timbul kenapa saya kena jaga badan.

7-hari-big

KEBAIKAN DAN KHASIAT ACAIBERRY + PLUS

Penawar Rahsia Kurus Terlaris

Menganjalkan Kulit

Kulit Lebih Sihat Berseri

Menghilangkan Toksin Berbahaya

Meningkatkan Metabolisma Badan

Mengurangkan Pembendungan Air

Menyingkirkan Bonjolan Lemak Hodoh

Memantau Selera

Memberikan Tenaga

Melegakan Sembelit

Mengempiskan Perut

Memberikan Rasa Kenyang

Menyediakan Supplement Terbaik

Testimoni Acai Berry Plus

t1
t2
t4
t5
t6
t7

Info Ringkas Acai Berry + Plus

o1

100% BUAH ACAIBERRY SEMULAJADI

Kandungan Pati Buah Acaiberry  Yang Diimport Dari Brazil diproses di Kilang Bertaraf GMP Malaysia

o3

IBU MENYUSU

Kepada mereka yang masih lagi menyuskan anak, Kapsul ini boleh di Diamal seperti Biasa . – Jarakkan 2 Jam dengan Menyusu anak

o5

MONEYBACK GUARANTEE

Kami memberi jaminan pulangan wang, jika produk ini tidak memberi kesan kepada anda. TRUSTED Seller!

o2

PRODUK MUSLIM

Jus ini adalah produk keluaran Muslim Bumiputera. Ia telah disahkan HALAL untuk diamal tanpa was-was.

o4

CARA AMAL

Hanya amalkan Sebiji setiap pagi dan setiap hari 30 minit sebelum makan. (30 kapsul sebotol)
Jika ingin Kesan yang Lebih pantas boleh diamalkan 2 Biji setiap pagi untuk mengurangkan Berat Badan Serta Membaiki Kulit Menjadi Lebih Sihat dan Cerah

o6

KESAN PANTAS

Dapatkan kesan yang PANTAS pada diri anda seawal 3 Hari ke 14 hari

Jangan terkejut jika anda alami perasaan macam ni selepas amal Acaiberry

Hebatnya! Terasa kurang sakit lutut.

Badan rasa ringan. Naik tangga turun tangga laju giler !

Dulu kalau makan nasi putih 2 pinggan, lani keluar makan dengan abang sepinggan pon tak habis.

Benar2 mengejutkan akak, walau berat tak turun sangat tapi baju bulan lepas langsung tak muat sebab bahu akak agar besar tapi sekarang ni muat sampai senyum lebar g klinik, haha.

Paling WOW ! Weekend haritu mak tegur awak dah kurus makan apa?

Best acaiberry makan sekali sehari je pon cara diet yg sis bagi tu, hehe.

Hebatlah Acaiberry ni berat saya sampai turun 10 kilo, jatuh cinta memang surprise giler.

Mula berat saya 64KG, lepas 3 minggu 2 kilo turun . Sekarang ni saya tak perlu takut nak makan makanan berlemak atau bergoreng lagi sebab paling best pencernaan lawas.

Berapa Harga Acaiberry Plus?

done
HARGA-2

FAQ

Bagaimana Acaiberry +Plus Berkesan?

Kesan pembakaran lemak bergantung pada kadar metabolisma dan badan setiap individu. Tempoh yang diperlukan berbeza. Yang pasti perlu jaga pemakanan dan light exercise seperti berjalan, berkebun Kemas Rumah dan sebagainya sudah memadai.

Time period boleh makan tak?

Tidak boleh perlu stop Dan Teruskan Selepas Period Habis

Ibu menyusu boleh consume tak?

Boleh seeloknya tunggu bayi Anda berusia 1-3 Bulan.

Bila boleh lihat kesannya?

Kesan paling awal boleh nampak dalam 3 ke 7 hari

Ada Pantang larang tak?

Kurangkan Ais batu dan air sejuk
Minum air masak dengan kerap

Cara Pengambilan Acaiberry +Plus?

Ambil 1 atau 2 Biji kapsul sehari sebelum makan 30 Minit